Trädgård

Lägg inte helgerna på att klippa gräsmattan, vi ser till att den är nyklippt, lagom till grillfesten! Dessutom ordnar vi med häckklippning, ogräsrensning och bortforsling. Vi beskär dessutom träd, rensar hängrännor, ordnar bevattning och nyplantering av Dina favoritväxter. Både enligt enstaka tillfällen och löpande förvaltning.

Reparationer- Underhåll

Hur är det med den där skåpluckan som inte riktigt vill stängas? Eller den där brädan i trädäcket som bara envisas med att lossna hela tiden? Låt vår Handyman fixa det! Du får alltid fast pris i förskott, vi tycker att det blir tryggast så.

Hemstäd

Det ska vara skönt att komma hem! Oavsett om du vill ha städat inför storhelgen eller varje vecka så ordnar vi det. Vår personal är erfaren och kontrollerad, dessutom har vi kollektivavtal.

Tjänster för företag

Vi ordnar service till er konferens, och utför kontorsstädning till små och stora företag. Vi kan sköta ert lager till er web-butik där vi löser plock, pack och frakt samt enklare legomontage.

agsdi-aspengrovestudios

Trädgårdstjänster

Trädgårdsarbete kan vara tungt och tar tid. Vi hjälper dig med gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, rensar hängrännor och ser till att forsla bort allt skräp.

Partnerjobb Syd AB

PJ Hemservice är en del av Partnerjobb Syd AB, ett arbetsintegrerande socialt företag. Vår fokus är att skapa jobb, riktiga jobb åt de som står långt från arbetsmarknaden. 

© 2018 Partnerjobb Syd AB