Om PartnerJobb Syd AB

Ett arbetsintegrerande socialt företag

Ett arbetsintegrerande socialt företag är ett företag som:

– driver näringsverksamhet (producerar och säljer varor och tjänster)

– har som ändamål att integrera personer som har svårigheter att få jobb på arbetsmarknaden

– som i huvudsak återinvesterar sina vinster i den egna eller liknande verksamheter

– som skapar delaktighet för de anställda

– är organisatoriskt fristående från offentlig verksamhet

PartnerJobb Syd AB är ett socialt företag med mål är att genom hårt arbete, ärlighet och vilja skapa både sysselsättningsplatser och anställningar inom verksamheten. Eftersom vi är ett arbetsintegrerande socialt företag är det extra viktigt att vi tar hand om våra medarbetare. Varje medarbetare har tex en enskild friskvårdsplan, och vi arbetar aktivt på att ha en hög kvalitet på vårt psykosociala arbetsmiljö.

Vår affärsidé bygger på två enkla ord:

Ärlighet och Vilja

Hemstäd

Det ska vara skönt att komma hem! Oavsett om du vill ha städat inför storhelgen eller varje vecka så ordnar vi det. Vår personal är erfaren och kontrollerad, dessutom har vi kollektivavtal.

Tjänster för företag

Vi ordnar service till er konferens, och utför kontorsstädning till små och stora företag. Vi kan sköta ert lager till er web-butik där vi löser plock, pack och frakt samt enklare legomontage.

agsdi-aspengrovestudios

Trädgårdstjänster

Trädgårdsarbete kan vara tungt och tar tid. Vi hjälper dig med gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, rensar hängrännor och ser till att forsla bort allt skräp.

Partnerjobb Syd AB

PJ Hemservice är en del av Partnerjobb Syd AB, ett arbetsintegrerande socialt företag. Vår fokus är att skapa jobb, riktiga jobb åt de som står långt från arbetsmarknaden. 

© 2018 Partnerjobb Syd AB